Publicaties

Als Natuur en Milieufederaties zijn we continue bezig om te kijken welke positieve, duurzame veranderingen we teweeg kunnen brengen. Hoe willen we onze gewenste resultaten realiseren en hoe kijken we er op terug als deze behaald zijn? Op deze pagina vind je onze publicaties op een rij.

Landelijke jaarverslagen

Bekijk hier de laatste landelijke jaarverslagen van de Natuur en Milieufederaties:

• Jaarverslag 2019
    In 2019 hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van de Regionale Energie Strategieën (RES) waar de federaties in dertig RES-regio’s aanhaakten of (nog) aanhaken. Bekijk hier het jaarverslag van 2019.

Jaarverslagen per provincie

Bekijk hieronder de jaarverslagen van de twaalf Natuur- en Milieufederaties:

Meerjarenstrategie en impactmeting

Publicaties op thema

Hieronder vind je publicaties die gericht zijn op een specifiek thema.

Energietransitie

• Hulpmiddelen bij de energietransitie
    De energietransitie is een proces waarbij verschillende belanghebbenden betrokken zijn. Sommige trajecten zijn complex en nieuw waardoor nog niet altijd de juiste kennis en ervaring aanwezig is. Om overheden en energiecoöperaties op weg te helpen, hebben de Natuur en Milieufederaties gezamenlijk diverse hulpmiddelen ontwikkeld. Bekijk hier het overzicht.

Circulair