De Natuur en Milieufederatie Samen voor mooie en duurzame provincies
Menu
Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. De Natuur en Milieufederaties doen hun uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via de CONTACT-knop, die te vinden is op iedere pagina in deze website.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die De provinciale Milieufederaties ontvangen naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door De Natuur en Milieufederaties gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

De Natuur en Milieufederaties behouden zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval zijn De Natuur en Milieufederaties aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van één van de Natuur en Milieufederaties
Inschrijven
Volg ons via social media en praat mee in onze natuur- en milieudiscussies:
Nationale Postcode Loterij
CBF