De Natuur en Milieufederatie Samen voor mooie en duurzame provincies
Menu
Contact

Contact

Stichting de Natuur en Milieufederaties

Ons bezoek-/postadres:
Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht

tel 030-2567360 of bel direct met de medewerker die je wilt spreken.

Stichting de Natuur en Milieufederaties zit samen met de Natuur en Milieufederatie Utrecht en Natuur & Milieu op de eerste etage van gebouw De Nieuwe Vaart. Je gaat naar binnen door de draaideuren en neemt dan de lift of trap naar de 1e verdieping. Bij de receptie van Natuur & Milieu graag melden dat je komt voor de Natuur en Milieufederaties.

Bereikbaarheid
Onze nieuwe plek ligt op loopafstand (ca. 15 minuten) van de NS-stations Utrecht Centraal en Utrecht Vaartsche Rijn. Zie voor een advies van deur tot deur Google, 9292.nl (OV) of de Fietsrouteplanner (fiets). Fietsenrekken vind je aan de voorzijde van het gebouw. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Vaartsche Rijn (Baden-Powellweg 103, 3523 CA Utrecht).

Vragen of klachten
Hebt u een vraag, wilt u informatie ontvangen of een klacht doorgeven? Stuur ons een mail, gebruik het contactformulier hiernaast (velden met een * zijn verplicht) of neem telefonisch contact met ons op via 030-2567360.

Wanneer uw bericht betrekking heeft op een van de individuele Natuur en Milieufederaties, zullen we ervoor zorgen dat de betreffende provinciale federatie hierover contact met u opneemt.

Bankgegevens
NL96 TRIO 0391 0113 24
t.n.v. Stichting De Natuur en Milieufederaties in Utrecht

Mijn locatie
Bereken route

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht*

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van één van de Natuur en Milieufederaties
Inschrijven
Volg ons via social media en praat mee in onze natuur- en milieudiscussies:
Nationale Postcode Loterij
CBF