Postcode Loterij promoot duurzaam eten

23 oktober 2018

Postcode Loterij promoot duurzaam eten

Voor het vijfde jaar op rij gaat de actie ‘Doe maar lekker duurzaam’ van start. Met deze actie wil de Postcode Loterij duurzaam eten een boost geven. Op een laagdrempelige manier laten ze zien dat duurzaam eten niet alleen ontzettend lekker is, maar ook een goed gevoel geeft. Bij een duurzame productie wordt er gestreefd naar een zo’n laag mogelijke impact op mens, dier en milieu. Door bewuster te kiezen, kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een betere wereld.

Cadeaukaart en recepten

Begin november krijgen alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van €12,50. Hiermee kunnen duurzamere producten worden afgerekend bij Albert Heijn. Bovendien zitten er bij de cadeaukaart receptenkaarten met lekkere gerechten voor 4 personen met maximale waarde van €12,50. De cadeaukaart is geldig tot en met zondag 18 november 2017.

Meer weten

De campagne is een initiatief van de Nationale Postcode Loterij met Unilever en Albert Heijn als partners. Kijk voor meer informatie en recepten op www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kunnen de Natuur en Milieufederaties al 22 jaar rekenen op een vaste bijdrage, waarmee we veel werk kunnen verzetten voor mooie en duurzame provincies.