De Natuur en Milieufederatie Samen voor mooie en duurzame provincies
Menu
Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Al 23 jaar steun voor De Natuur en De Natuur en Milieufederaties en de Nationale Postcode LoterijMilieufederaties

Maar liefst 50 procent van de opbrengst van de Nationale Postcode Loterij wordt verdeeld over meer dan 117 goede doelen voor mens en natuur. Dit jaar is dankzij de 3 miljoen deelnemers van de loterij een recordbedrag van ruim 370,6 miljoen euro uitgekeerd. De Natuur en Milieufederaties horen al sinds 1996 bij de goede doelen die op een bijdrage mogen rekenen. We ontvangen per jaar 2,25 miljoen euro van de Postcode Loterij: een aanzienlijke bijdrage waar wij ontzettend blij mee zijn.

Naast deze jaarlijkse bijdrage hebben de Natuur en Milieufederaties dit jaar een extra schenking ontvangen voor het project Energietuinen. Met dit project willen we zichtbaar maken dat grootschalige opwek van duurzame energie ook mooi kan zijn én kan samengaan met natuur en recreatie.

De Natuur en Milieufederaties zijn de Postcode Loterij en alle deelnemers enorm dankbaar voor hun bijdrage. Met deze hulp kunnen wij in de 12 provincies veel projecten realiseren. Jouw steun – ook via de Nationale Postcode Loterij – is onmisbaar.

Op de foto (v.l.n.r.): Sonja Sars (Netwerksecretaris De Natuur en Milieufederaties), Postcode Loterij ambassadeur Caroline Tensen en Annie van de Pas (Netwerkdirecteur De Natuur en Milieufederaties) – Foto: Roy Beusker Fotografie

Wil je meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen?
Kijk dan op www.postcodeloterij.nl.
Bekijk hier de lijst met de goede doelen die de Nationale Postcode Loterij elk jaar steunt.
Volg de Nationale Postcode Loterij op Twitter of Like de pagina van de Nationale Postcode Loterij op Facebook.

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van één van de Natuur en Milieufederaties
Inschrijven
Volg ons via social media en praat mee in onze natuur- en milieudiscussies:
Nationale Postcode Loterij
CBF