Pauline van Norden (NMU)

Pauline is sinds september 2022 actief voor de NMU als projectleider duurzame transities. Zij zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de integrale aanpak van onze activiteiten. Dit is nodig omdat de verschillende maatschappelijke uitdagingen zo groot en complex zijn dat ze steeds moeilijker geïsoleerd van elkaar opgepakt kunnen worden. Deze verbindende rol sluit mooi aan op de kennis en ervaring die ze heeft opgedaan als projectleider en adviseur bij de verschillende gemeentes in onze regio.

‘Leren door te doen’ is een rode draad van haar werk. Om hier nog meer op in te kunnen zetten volgt zij momenteel de Master Leren en Innoveren bij Aeres hogeschool in Wageningen. Hierin nemen de onderwerpen samenwerken, samen leren en het verbinden van verschillende en soms tegenstrijdige perspectieven een belangrijke plek in. Mooi dus om deze studie direct in de praktijk te kunnen brengen.

In haar vrije tijd is Pauline gek op sporten, vooral hardlopen is haar grote passie. Dus als het even kan trekt zij haar hardloopschoenen aan voor een mooi rondje op de Utrechtse Heuvelrug. En vaak loopt hondje Saar dan gezellig met haar mee.