Meeske Mulderij

Meeske Mulderij

Meeske Mulderij - Natuur en MilieufederatiesBinnen de NMF’s ben ik vanaf maart 2023 actief als communicatiemedewerker. Zelf ben ik een geboren natuurliefhebber (opgegroeid midden in het bos) en voorstander van alles dat de wereld beter en mooier maakt.  Mijn passie voor schrijven en het communicatievak en mijn liefde voor natuur en milieu, komen perfect samen in deze functie. Een veelzijdige rol waarin ik de krachtige projecten van de federaties op de kaart kan zetten. De komende tijd zal ik in verschillende projecten duiken om deze uit te dragen naar de juiste doelgroepen.

Ik vind het fantastisch om samen impact te maken voor een mooi en duurzaam Nederland. Vanuit de provincies kan er zó veel van de grond komen. En er zijn nog zo veel mooie, groene mogelijkheden die ons land te bieden heeft. Om daar samen met mijn collega’s een rol in te spelen, maakt mij een gelukkig mens. Ik geloof in een wereld waarin mens en natuur elkaar versterken in plaats van kapotmaken.

Naast mijn functie binnen de NMF’s, volg ik een premaster Neerlandistiek (want taal is zeg maar echt mijn ding) en ben ik veel in het bos, achter mijn piano en met mijn huisdieren te vinden.

Profiel Meeske Mulderij

Meeske Mulderij

Communicatiemedewerker