Lineke Keizer

Lineke Keizer

Vanuit mijn standplaats Middelburg bij de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) ben ik bij de landelijke koepel betrokken als projectleider van de campagne Nacht van de Nacht van de Natuur en Milieufederaties. Het ritme van dag en nacht is essentieel voor de natuur; mensen, dieren en planten vinden rust in de nacht. Het donker is noodzakelijk voor ons bestaan. Daarom ben ik trots dat ik betrokken ben bij de Nacht van de Nacht.

Binnen ZMf ben ik projectleider van de GoodFoodClub. Eerlijk, duurzaam en lekker eten vind ik belangrijk. Dat we daarmee goed zorgen voor de generaties na ons is even belangrijk als noodzakelijk. De productie van gezonde voeding houdt nauw verband met een gezonde omgeving en onze zorg daarvoor.

We wonen in een klein dorp in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Thuis probeer ik zo bewust mogelijk te leven. Lichten uit in ruimtes waar niemand is, deuren tussen de verschillende ruimtes dicht en afval scheiden. Ons dak ligt vol zonnepanelen en we koken op inductie. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij het Wandelnetwerk Zeeuws-Vlaanderen en Wandelnet. Voor die organisaties controleer en onderhoud ik een klein stukje van de wandelpaden in de regio waar ik woon. Ik hou van de rust en de natuur, maar ik ga net zo lief naar Antwerpen, bruisende stad, lekker cultuur snuiven en een pintje drinken…. Tripel Karmeliet!

Profiel Lineke Keizer

Lineke Keizer

Projectleider Nacht van de Nacht