Zon zoekt dak

5 november 2013

Zon zoekt dak

Vijf landelijke natuur- en milieuorganisaties (Greenpeace, Milieudefensie, Natuur& Milieu, De Natuur- en Milieufederaties, Wereld Natuur Fonds) tekenden onlangs samen met de overheid en vele andere maatschappelijke organisaties, waaronder werkgevers en werknemers, het Energieakkoord.

Het komt er nu op aan de afspraken uit het akkoord waar te maken. Dat gebeurt natuurlijk door op landelijk niveau invulling te geven aan de afspraken. Maar dat kan ook gebeuren op individueel niveau. Daarom vragen wij onze leden en donateurs om medewerking. Dat kan bijvoorbeeld door waar mogelijk energie te besparen. Het kan ook door, zoals al veel huishoudens hebben gedaan, zonnepanelen aan te schaffen en zo eigen duurzame energie op te wekken. Natuur & Milieu organiseert daartoe de actie Zon Zoekt Dak. Met deze actie maakt Natuur & Milieu het mensen gemakkelijk goede zonnepanelen aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Heeft u interesse in zonnepanelen? Doe mee!

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee, want u bespaart minstens 16% op uw energierekening. Bij Zon Zoekt Dak heeft u al een pakket zonnepanelen voor € 2.690,- en alles wordt voor u geregeld, van offerte tot installatie.

Zonnepanelen verdienen zichzelf bovendien dubbel terug, want uit onderzoek van Motivaction blijkt dat 44% van de Nederlanders een huis met zonnepanelen aantrekkelijker vindt dan een huis zonder zonnepanelen. Een op de drie wil er zelfs meer voor betalen, gemiddeld € 4.000,-. Eigen zonnestroom is dus goedkoper dan stroom van een energieleverancier én potentiële kopers zijn ook nog eens bereid meer te betalen voor uw huis met zonnepanelen.

 

Meld u nu aan en binnen een paar dagen ontvangt u een offerte op maat.