Workshop crowdfunding voor natuurinitiatieven

23 september 2016

Workshop crowdfunding voor natuurinitiatieven

Op 4 november (van 10.00-12.30 uur) organiseren wij samen met CrowdfundingvoorNatuur en provincie Overijssel een workshop crowdfunding voor natuurinitiatieven. De workshop wordt gegeven door Arjan Klopstra, platformanager Crowdfunding VoorNatuur. Locatie: provinciehuis Overijssel, Luttenbergstraat 2 in Zwolle

Crowdfunding is een manier om projecten (mede) te financieren. Hierbij geven een grote hoeveelheid mensen relatief kleine bedragen om je project te realiseren. Het levert niet alleen geld op maar ook een grote groep mensen die zich betrokken voelt bij jouw initiatief. Tijdens de workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je vanaf het begin mensen kunt betrekken bij je project. Ook werk je aan je eigen crowdfundingcampagne, zodat je naar huis gaat met een bulk aan concrete tips en ideeën en een eerste opzet voor je crowdfundingcampagne.

Aanmelden?
Heb je belangstelling voor de workshop? Meld je dan voor 1 november aan via crowdfunding@voornatuur.nl. Vermeld je naam, aantal personen en een beschrijving van het initiatief waar je mee bezig bent. De workshop is gratis.