Wil je vernieuwing in je organisatie? Schakel gratis een senior adviseur in.

12 april 2016

Wil je vernieuwing in je organisatie? Schakel gratis een senior adviseur in.

Zoek je nieuwe vrijwilligers voor je werkgroepen? Wil je wat meer jonge mensen betrekken bij je activiteiten? Kun je wel wat tips en adviezen gebruiken voor fondsenwerving? Wil je graag bestuurlijke vernieuwingen doorvoeren? Is er een juridisch probleem? Of zoek je nieuwe samenwerkingspartners? Grijp dan nu je kans en schakel helemaal gratis een senior adviseur in van de SESAMcademie.  De SESAM adviseurs hebben veel kennis en ervaring in het ondersteunen van vrijwilligersorganisaties. Neem contact op met Natuur en Milieu Overijssel, dan regelt die het contact met een van hen. 

Door een subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel kunnen wij deze gratis ondersteuning door de SESAM Academie aanbieden aan groene vrijwilligersgroepen die bij Natuur en Milieu Overijssel zijn aangesloten. Na een kennismaking stelt de adviseur een plan van aanpak op en volgt een adviestraject.

Meer actieve vrijwilligers
Vorig jaar gingen negen lokale natuur en milieugroepen in gesprek met een adviseur van de SESAM Academie. Een van hen was de Milieuraad Hellendoorn. Met de adviseur werd gewerkt aan een nieuw, actief bestuur en nieuwe, concrete plannen voor de toekomst. Ook kreeg de milieuraad nieuwe, inhoudelijke ondersteuning van buiten. Al met al heeft het traject met de sesamacademie er voor gezorgd dat de Milieuraad Hellendoorn weer body heeft en de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Belangstelling?
Voor meer informatie of voor een aanvraag, neem contact op met Livia Leysen, tel. (038) 4250976 of mail: leysen@natuurenmilieuoverijssel.nl.

sesamacademie                  prins bernard cultuurfonds