Wij zoeken een nieuwe directeur

22 mei 2015

Wij zoeken een nieuwe directeur

Godelieve Wijffels, de huidige directeur van Natuur en Milieu OverijsselNatuur en Milieu Overijssel, vertrekt per 15 augustus. Zij begint aan een nieuwe uitdaging aan bij het Kadaster. Onze organisatie is derhalve op zoek naar een nieuwe, ondernemende directeur/bestuurder. 

Een belangrijke verantwoordelijkheid van de directeur is de positionering en ontwikkeling van een strategie voor een organisatie in verandering; van subsidie naar opdrachtgever gestuurd. We zoeken een inspirerende, enthousiaste en volhardende persoonlijkheid en ervaren netwerker.

Meer weten?
Kijk onder vacatures voor meer informatie over de functie van directeur/bestuurder. Voor een persoonlijke toelichting kunt u contact opnemen met mevr. ir. Godelieve Wijffels, directeur/bestuurder, telefoon 06-46171984 of wijffels@natuurenmilieuoverijssel.nl. Uw sollicitatie kunt u vóór 1 juni richten aan de Voorzitter van de Raad van Toezicht, de heer drs. A. (Bert) Vroon. Adres: Natuur en Milieu Overijssel, Assendorperdijk 3, 8012 EG Zwolle of per mail: kisjes@natuurenmilieuoverijssel.nl.

De gesprekken vinden plaats op 12 juni (gehele dag) en 19 juni (’s middags). Een assessment op 22 juni zal deel uitmaken van de procedure.