Vogelbescherming Nederland organiseert de Nationale Vogelweek

7 maart 2017

Vogelbescherming Nederland organiseert de Nationale Vogelweek

Vogelbescherming Nederland organiseert dit jaar voor de zesde keer op rij de Nationale Vogelweek. We roepen vogelwerkgroepen, collega-organisaties en vrijwilligers op om tussen 6 en 14 mei zoveel mogelijk activiteiten, excursies en workshops in het hele land te organiseren. Het doel is om de prachtige vogelrijkdom van Nederland aan een breed publiek te laten zien. De Nationale Vogelweek is daarmee een uithangbord voor de Nederlandse vogels en natuur en vergroot het draagvlak voor natuurbescherming.

Organiseer ook een activiteit
De Vogelbescherming zou het erg leuk vinden als ook uw organisatie zich laat zien met activiteiten. Samen kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken en van de Nationale Vogelweek een nóg groter event maken.

U heeft de mogelijkheid om inschrijvingen voor uw activiteit via de website van Vogelweek of via uw eigen website te laten lopen. In het laatste geval komen de deelnemersgegevens bij u terecht. U kunt deze contacten desgewenst opvolgen met ledenwerving, nieuwsbrieven of andere contactmomenten.

Maak samen met ons de Nationale Vogelweek groot: deel uw passie voor vogels en natuur! Organiseer ook een activiteit of roep uw collega’s op om activiteiten te organiseren. Kijk op de website van de Vogelweek voor meer achtergrondinformatie over het zelf organiseren van activiteiten.

We hopen u te mogen verwelkomen!

Bron: Vogelbescherming Nederland