Vier de natuur met Fête de la Nature!

17 maart 2015

Vier de natuur met Fête de la Nature!

Grassroots natuurfestival op 23, 24 en 25 mei
Fête de la Nature vindt dit jaar plaats in het lange Pinksterweekend van 23, 24 en 25 mei. Doe mee met dit grassroots natuurfestival en organiseer zelf een leuke activiteit bij jou in de buurt! Na de eerste editie van Fête de la Nature in 2014 willen we dit jaar meer hele leuke groene activiteiten organiseren om mensen met natuur in contact te brengen.

 

Gratis en open festival
Fête de la Nature is een landelijk evenement in de natuur. Heel Nederland wordt door Fête de la Nature uitgenodigd om samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen een leuk idee voor een evenement kan aanmelden.

 

Fête de la Utrecht
Vorig jaar was Den Haag met ruim 55 activiteiten de ‘hoofdstad’ van Fête. Een groep inwoners van Utrecht gaat nu vol enthousiasme de uitdaging aan om dit succes te evenaren. Met twee Utrechtse brainstorms achter de rug zijn de voorbereidingen al in volle gang. Dit filmpje laat zien hoe hoofdstad Den Haag het vorig jaar beleefde.

 

Speurtochten en guerrilla gardening
Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. Van een speurtocht naar kevers door het bos, guerrilla gardening, theeschenken in een moestuin of een snelcursus natuurfotografie tot een hardloopclinic langs de Zeeuwse kust, een vaartocht over een mooie plas en een workshop schilderen in het bos.

 

Doe mee!
Doe mee met Fête de la Nature 2015. Iedereen heeft dankzij het Pinksterweekend een extra dag om de leukste evenementen in de natuur te organiseren! Heb je een leuk idee, een suggestie of een vraag? Laat het ons weten via info@fetelanature.nl. Of volg ons op Twitter en via Facebook.