Uitnodiging Groenblauwe regiobijeenkomst Florerende Bedrijventerreinen

19 mei 2015

Uitnodiging Groenblauwe regiobijeenkomst Florerende Bedrijventerreinen

ked biodiversiteit

Op woensdag 1 juli 2015 organiseren DuurzaamDoor (RVO), Branchevereniging VHG, NL Greenlabel, GDO (Gemeenten voor Duurzame Ontwikkeling) en Natuur en Milieu Overijssel de tweede groenblauwe regiobijeenkomst. Het thema van deze bijeenkomst is Biodiversiteit en bedrijventerreinen en zal plaatsvinden bij Unipro in Haaksbergen. We nodigen u graag uit om deel te nemen.

Florerende Bedrijventerreinen zijn aantrekkelijk om er als klant of leverancier zaken te doen, zijn inspirerend voor de mensen die er werken en spreken tot de verbeelding van passanten en bewoners in de omgeving. En omdat ze echt floreren, geven ze bewust ruimte aan biodiversiteit, het natuurlijk kapitaal.

Bijeenkomst Florerende Bedrijventerreinen
Op 1 juli zijn we te gast bij Unipro, een bedrijf dat werk maakt van biodiversiteit en duurzaamheid. In het programma gaan Onderzoek, Onderwijs, Overheid, Ondernemer en Onderop (de vijf O’s) met elkaar in gesprek om te leren van sprankelende voorbeelden. En in werkateliers gaan we aan de slag met concrete vragen van bedrijven uit de regio, om toegevoegde waarde te creëren en om nieuwe netwerkverbindingen aan te gaan.

Dagvoorzitter is Lodewijk Hoekstra, co-founder van NL Greenlabel (platform voor duurzame tuinen en buitenruimtes) en TV-presentator (Eigen Huis & Tuin, Green-Kids). Meer informatie over het programma volgt de komende weken. De bijeenkomst Florerende Bedrijventerreinen biedt plaats aan maximaal 50 personen. Info over aanmelden volgt nog.

Praktische gegevens:
Datum: woensdag 1 juli 2015
Tijd: 13.00 – 17.00 uur + borrel
Locatie: Unipro BV, bedrijventerrein Stepelo, Bouwstraat, 18, 7483 PA Haaksbergen
Toegang: deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend