Proef de liefde uit Overijssel

27 januari 2015

Proef de liefde uit Overijssel

Proef de liefde

Deze week verschijnt het magazine Proef de liefde uit Overijssel. Dit magazine is voor alle fijnproevers uit de provincie. Elf innovatieve boeren vertellen over hun bijzondere bedrijf. Wie gaan er schuil achter de gezonde, diervriendelijke en lekkere streekproducten? Ontdek zelf wat Overijssel te bieden heeft en maak heerlijke gerechten van deze producten. 

Wroetende varkens in Langeveen, weidevogelkaas uit Mastenbroek, ambachtelijke speltpasta uit Hengevelde en smaakvol fruit uit Rossum. Ambachtelijke producten met aandacht voor natuur, omgeving en dierenwelzijn. Gemaakt door Overijsselse agrariërs die met veel liefde en passie hun bedrijf runnen. In het magazine Proef de liefde uit Overijssel stellen elf innovatieve boeren zich voor. Ook vind je in het magazine de verkooppunten van de producten en delen de boeren hun favoriete recept. Uiteraard met hun streekproduct als basis.

Uitvoeringsprogramma Agro&Food
Proef de liefde uit Overijssel is mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel vanuit het uitvoeringsprogramma Agro&Food. Met dit uitvoeringsprogramma investeert provincie Overijssel in een nog sterkere regionale economie. Dit betekent concurrerender, innovatiever en duurzamer. Ondernemers, kennisinstellingen en overheden bundelen hun krachten en zetten samen in op een volledig duurzame, zichzelf vernieuwende Agro&Food sector.

Het magazine heeft een oplage van 5.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van de streekproducten. Je kunt het magazine ook online bekijken via http://issuu.com/nmolivia/docs/pdf_proef_de_liefde_uit_overijssel/1

Ontdek zelf wat Overijssel te bieden heeft en maak heerlijke gerechten van de smaakvolle en diervriendelijke streekproducten uit eigen provincie.