Ontdek wat water met ons doet tijdens de Water4Daagse

10 juni 2014

Ontdek wat water met ons doet tijdens de Water4Daagse

water4daagseVan donderdag 19 juni tot en met zondag 22 juni komen in Zwolle en Kampen de beste dingen boven water tijdens de Water4Daagse.  Tijdens dit festival vol educatieve, sportieve en culturele activiteiten rond water, ontdek en beleef je wat water voor ons betekent. Nu en straks. Want met ons leven in de IJssel-Vechtdelta, is het belangrijk om samen de veiligheid op peil te houden. Alleen dan kunnen we genieten van al het water.  Kom jij ook?

Tijdens de Water4Daagse kun je deelnemen aan diverse leuke wateractiviteiten. Aan iedereen is gedacht, waardoor jong en oud zich zal vermaken. Met deze activiteiten vraagt Proeftuin Water aandacht voor waterbewustzijn. Het doel van dit festival is dan ook om ons waterbewustzijn te vergroten.

Activiteiten
Wat valt er zoal te beleven tijdens de Water4Daagse? Kom experimenteren met leuke waterproeven op het Rodetorenplein of bezoek de Sportvisacademie & Aquacultuur in de Groene Welle. Liever actief bezig? Ga met de boswachter op pad op zoek naar de bever of maak een mooie stadswandeling over de oevers van de AA.  Kinderen kunnen meedoen aan het IVN-Waterspektakel in Doepark Nooterhof of toveren met water op het Rodetorenplein. Bekijk het gehele programma en meer informatie op www.water4daagse.nl en www.proeftuinwater.nl.