Onderzoek naar groen vrijwilligerswerk in Overijssel gestart

10 april 2018

Onderzoek naar groen vrijwilligerswerk in Overijssel gestart

In alle onderzoeken naar vrijwilligerswerk gaat het over zorg, onderwijs, kerk en sport. Groen vrijwilligerswerk valt onder ”overige”. Dat is raar, als je bedenkt dat zo veel mensen zich actief inzetten voor natuur en milieu. Zeker in Overijssel. We willen met een korte enquête meer inzicht geven in het brede pallet van groen vrijwilligerswerk in Overijssel. Daarnaast willen we graag weten hoe we de nieuwe website groenbezig.nl nog beter kunnen laten aansluiten bij jouw vragen en behoeften.

Dus jouw medewerking is erg belangrijk! Zeker ook als je de website nog niet kent. Het invullen kost zo’n 10 minuten, is anoniem en kan tot 20 april. Help mee! Hier vind je de link naar de enquête.

Resultaten en conclusies
De enquête is ontwikkeld door Iris Mekking, studente aan Aeres Hogeschool Wageningen. Zij loopt stage bij Natuur en Milieu Overijssel. Zij doet het onderzoek naar groen vrijwilligerswerk in Overijssel en de nieuwe website. En zorgt volgende maand voor een korte notitie en verslag met de resultaten en conclusies op deze website en op www.groenbezig.nl. 

Voor vragen en informatie neem contact op met Livia Leysen, tel. (038) 4250976 of leysen@natuurenmilieuoverijssel.nl.