Netwerkdirecteur gezocht!

18 april 2016

Netwerkdirecteur gezocht!

De Natuur en Milieufederaties zoeken een netwerkdirecteur (0.8 fte), die leiding geeft aan een effectieve en projectgerichte samenwerking met onze externe partners. Als echte netwerker opereer je als ambassadeur voor de 12 provinciale Natuur en Milieufederaties en neem je het voortouw in het verder ontwikkelen van ons landelijke werk. Je bent succesvol in projectontwikkeling en het verwerven van financiering hiervoor en weet wat er speelt in de provincies. Inhoudelijk ben je goed bekend met onze thema’s: duurzame energie, natuur en landschap en circulaire economie.

 

Functie

Het zwaartepunt in de functie ligt bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s en projecten en de werving van financiering daarvoor. Hierbij opereer je binnen de kaders van ons meerjarenbeleidsplan en op basis van een acquisitieplan. Je werkt nauw samen met de 12 federaties en schaalt kansen vanuit de 12 federaties op naar een hoger niveau. Als netwerkdirecteur heb je een representatieve functie met een extern karakter.

Taken, verantwoordelijkheden en gevraagde competenties vind je in bijgaande vacaturebeschrijving.

 

Salaris

Inschaling schaal 9-10 in de CAO Bos en natuur, met een maximum bruto voltijdssalaris van € 5.945,31 op basis van een 38-urige werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

 

Reageren

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Natuur en Milieufederaties, Joris Hogenboom (directeur Natuur en Milieufederatie Utrecht), (030)2567350. Reageren kan uiterlijk 8 mei via het sollicitatieformulier op onze website. De eerste gesprekken zijn gepland op dinsdag 17 mei.