Natuur & Milieu organiseert Instapdag Elektrisch Rijden

11 augustus 2015

Natuur & Milieu organiseert Instapdag Elektrisch Rijden

Ga op visite bij een elektrische auto!
Benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Of heb je er zelf een, en laat je anderen graag kennis maken met elektrisch rijden? Doe dan mee met de Instapdag op zaterdag 19 september ! Open voor één dag je eigen showroom of ga op visite bij de elektrische auto van de buren!

Doe mee
Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Een soort Open Huizen Dag, maar dan met elektrische auto’s. Doe mee en meld je nu aan via www.instapdag.nl.

Feestpakketten en prijzen
Elektrische autobezitters die zich aanmelden op www.instapdag.nl ontvangen een vrolijk pakket om van hun parkeerplaats of garage een feestelijke showroom te maken. Ook maak je kans op mooie prijzen. Zo wint de showroom met de meeste bezoekers de Instapdag Straatprijs, om van de dag een groot feest te maken. Ook voor bezoekers die zich aanmelden, zijn er mooie prijzen te winnen.

Ga naar www.instapdag.nl en zet je eigen elektrische auto op de kaart. Of meld je aan als bezoeker voor een showroom bij jou in de buurt!

De instapdag wordt georganiseerd door Natuur & Milieu.