Nacht van de Nacht met Govert Schilling

10 september 2015

Nacht van de Nacht met Govert Schilling

Zet uw zintuigen op scherp bij Antropia tijdens de Nacht van de Nacht.

Nederland is een van de meest verlichte landen ter wereld. Dat kan beter,  creatiever en duurzamer. Om daarvoor aandacht te vragen wordt op 24 oktober  voor de 11e keer de Nacht van de Nacht georganiseerd. In de Nacht van de Nacht zijn er honderden activiteiten in het duister. En een hele bijzondere te Antropia, Driebergen (Utrecht)

govert in t shirt

Diner in donker
De prachtige theaterzaal van Antropia wordt omgetoverd tot een sfeervol en bijzonder nachtrestaurant. Met uitzicht over het in schemer gehulde Landgoed de Reehorst. U dineert aan ronde tafels die u met andere gasten deelt. Of reserveer een eigen tafel met uw gezelschap van 8-10 personen. Vanuit de biologische keuken wordt een smakelijk en bijzonder 3-gangen dinerbuffet gepresenteerd.

Govert Schilling
Tussen de gangen door neemt wetenschapsjournalist Govert Schilling (bekend van oa De wereld Draait Door) u mee op een interessante reis door het heelal. Na afloop krijgt u (bij onbewolkte hemel) de gelegenheid om op het landgoedterras samen met Govert Schilling van de sterrenhemel te genieten.

loes 8
foto Loes de Jong

Programma

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Dinerbuffet in het donker met Masterclass Govert Schilling
21.00 uur Sterren kijken op het landgoedterras
21.30 uur Afsluiting

De deelnameprijs bedraagt € 42,50 per persoon*. Bestel snel hier uw ticket, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

* Inclusief één ontvangstdrankje, 3-gangen dinerbuffet en masterclass Govert Schilling. Exclusief drank.

meer info op: http://www.antropia.nl/nacht-van-de-nacht/