Meet & Eat in Enschede. Presenteer jouw idee of discussieer mee over duurzaam voedsel

21 september 2017

Meet & Eat in Enschede. Presenteer jouw idee of discussieer mee over duurzaam voedsel


Op donderdagavond 19 oktober organiseert Natuur en Milieu Overijssel in het kader van de Dutch Agri Food Week een Meet & Eat in de nieuwe Twentsche Foodhal in Enschede. Een Meet & Eat is een volledig verzorgde thema-avond met interessante lezingen, een drie-gangen diner en interactieve discussie. Ben je geïnteresseerd in het thema ‘’duurzaam voedsel’’ en heb je een interessant nieuw idee? Dan is dit je kans deze te pitchen tijdens onze Meet & Eat. Wil je als deelnemer mee praten? Dat kan ook.

In de Meet & Eat staat ‘’het verduurzamen van ons voedselsysteem’’ centraal. Denk daarbij aan bijvoorbeeld groene eiwitten, eten uit streek of buurt, eten uit de natuur, puur eten, biologisch produceren of voedselverspilling. Er is plaats voor 6 pitchers en 80 deelnemers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Pitch je idee
Tijdens de Meet & Eat organiseren we thema tafels waarin je je product of idee kunt pitchen en waarover je met een geïnteresseerd publiek in gesprek kan. Je ontvangt daarmee waardevolle feedback én goede ideeën kunnen mogelijk verder uitgewerkt worden in het programma Agro & Food van de provincie Overijssel. Heb jij een top idee over duurzaam voedsel en wil je dit pitchen? Neem dan contact op met Anne-Floor Zuurbier, via zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Discussieer mee als deelnemer
Tijdens het diner ontmoet je interessante sprekers en kun je mee discussiëren over vernieuwende, duurzame ideeën voor ons voedselsysteem. Laat weten wat je een goed idee vindt? Wat kansrijk is? Hoe een idee succesvoller kan worden? Allerlei suggesties en tips zijn waardevol, brengen nieuwe inzichten en brengt de ideeën voor een duurzamer voedselsysteem weer een paar stappen verder. Op deze manier draag je ook een steentje bij duurzamer voedsel. Wil je aanschuiven bij ons diner en meepraten? Ga dan naar http://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/ en meld je aan via het inschrijfformulier.

Programma Agro&Food
Met deze Meet & Eat vragen we aandacht voor het Agro&Food programma van provincie Overijssel. In dit programma zijn 6 thema’s opgenomen voor de innovatie van het Overijsselse landbouw- en voedselsysteem. De Meet & Eat speelt in op de thema’s “Waardevolle Voedselketens” en “De Boer als Buur”. Belangrijk aspect van deze bijeenkomst is dat Agro & Food-ondernemers in contact komen met consumenten en geïnteresseerde burgers. Door onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring verrijken we het programma.