Landelijke conferentie Business Modellen voor de Circulaire Economie

11 april 2017

Landelijke conferentie Business Modellen voor de Circulaire Economie

eusebiuskerk-arnhem-flickr-bezienswaardighep-location1915c-0-150x150Radboud Universiteit Nijmegen hield eind vorig jaar een landelijke onderzoek naar business modellen voor de circulaire economie. De resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd tijdens een congres op 18 mei a.s. in de Eusebiuskerk in Arnhem.  

Tijdens deze conferentie zullen verschillende sprekers aan het woord komen over hun circulaire visies. Dit zijn o.a. Wiebe Draaier (Rabobank Nederland), Hannie Vlug (Ministerie I & M), Maria van der Heijden (MVO NL), Florens Slob (Circulaire Coalitie) en prof. Jan Jonker (Radboud Universiteit). De conferentie wordt geleid door dagvoorzitter Harm Edens. Deelnemers aan de conferentie ontvangen de resultaten van het landelijke onderzoek in de vorm van een boekje.

Van koffie tot bedden
Direct aansluitend aan de conferentie vindt de Markt Circulaire Economie plaats op het plein naast de Eusebiuskerk. Bezoekers kunnen hier kennis maken met met bedrijven en organisaties die business modellen voor de circulaire economie toepassen: van koffie tot bedden, van vervoer tot voedsel. Bij de speakerscorners kunt u de verhalen achter deze praktijkvoorbeelden horen. De markt is vanaf 13.00 uur gratis te bezoeken.

Meer informatie