Jongeren gaan Back 2 the Roots in het Dal van de Mosbeek

10 april 2014

Jongeren gaan Back 2 the Roots in het Dal van de Mosbeek

dezeOp zaterdag 19 april organiseert KNNV Twenthe samen met studenten van het Honours College van Hogeschool Windesheim de natuuractiviteit Back2theRoots in het bijzondere Dal van de Mosbeek bij Vasse. Deze bijzondere samenwerking tussen jong en oud heeft geresulteerd in een fantastisch natuurbelevingsprogramma speciaal voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar.  Ben jij of ken jij iemand die hier ook graag aan mee wil doen? Meld je dan snel aan!

Tijdens Back2theRoots strijden de deelnemers in verschillende teams. Zo kun je jouw jagersinstincten volgen, met katapulten strijden, ontdekken of je vrienden wel te vertrouwen zijn en met je fotografieskills leuke prijzen winnen! Welke groep gaat er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor?

De activiteiten vinden plaats in het Dal van de Mosbeek, een prachtig en zeer afwisselend natuurgebied met vele heuvels en dalen. De sfeer doet denken aan een vakantiebestemming in het buitenland en is ideaal voor een spannende natuurervaring. Tijdens deze middag zorgen wij voor drankjes en snacks. Lijkt dit jou ook wat? Of ken jij iemand die dit leuk vindt? Meld dan jezelf en je vrienden aan, er is nog plek!

Parels van het Landschap
Back2theRoots maakt deel uit van het programma Parels van het Landschap. Dit programma vraagt aandacht voor het belang van Natura2000 gebieden. Op verschillende Natura2000 locaties genieten mensen van prachtige Overijsselse landschapsparels. Vier lokale groepen, waaronder KNNV Twenthe, organiseren samen met studenten van Hogeschool Windesheim een bijzondere Natura2000 activiteit, waarbij educatie en entertainment elkaar versterken. Hiermee verwachten wij een nieuwe en jongere doelgroep te interesseren.   

Praktische zaken
Datum: 19 april
Tijd: 15.00 – 18.00
Startpunt: Parkeerterrein bij het Dal van de Mosbeek.
Aanmelden: via deze Facebookpagina
Meer informatie: Peter Adema (adema@natuurenmilieuoverijssel.nl, 06-30509320)