Jeremy Rifkin te gast bij jaarcongres Gelders Energieakkoord

23 februari 2017

Jeremy Rifkin te gast bij jaarcongres Gelders Energieakkoord

jeremy-rifkin-main-shot-flip-e1455716745287

Energie delen via internet zoals we informatie met elkaar delen? Dat is over 10 jaar heel gebruikelijk, voorziet de Amerikaanse visionair Jeremy Rifkin. Op woensdag 10 mei is hij hoofdgast bij het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord. Tijdens het congres neemt Rifkin je mee in zijn ideeën over de enorme digitale en economische verschuivingen, die dichterbij zijn dan we denken. Tijdens het programma brainstormen we met elkaar over de nabije toekomst. We delen creatieve ideeën en originele oplossingen. Tijdens het congres geeft Rifkin direct feedback.

Save the date!
Noteer de datum van deze bijzondere bijeenkomst alvast in je agenda: woensdag 10 mei vanaf 17.00 uur in Arnhem. Aanmelden kan vanaf 10 maart.

Toekomsteconoom
Jeremy Rifkin is een Amerikaanse econoom, politiek adviseur van o.a. de EU en schrijver van meer dan 20 boeken. Hij is erg geïntrigeerd door de horizontale manier waarop het Gelders Energieakkoord in gezamenlijke netwerken werkt aan de energietransitie. ‘We gaan toe naar een samenleving waarin de consument tegelijkertijd producent wordt, de kracht van de gezamenlijke aanpak wordt groot’, volgens Rifkin. De manier waarop de deelnemers in het Gelders Energieakkoord werken past volledig in dit toekomstbeeld.