Ga met je klas op Expeditie Wildernis in Twente

22 oktober 2015

Ga met je klas op Expeditie Wildernis in Twente

Stoere Buitendag

Buiten spelen is leuk, reuze gezond en avontuurlijk! Ook bij flinke wind of plenzende regen en zelfs wanneer de wereld bedekt is met een laagje sneeuw. Expeditie Wildernis sluit hier naadloos op aan en staat garant voor een paar uur aan leuke activiteiten en lekker buiten struinen! Met klauteren, sluipen, bouwen en eten zoeken beleven de kinderen onvergetelijke avonturen. Enthousiaste expeditie gidsen begeleiden de activiteiten en weten van alles te vertellen over de wonderlijke natuur! Laat de zondagse kleren maar thuis, maak plezier en ga met je klas op Expeditie Wildernis.

Speciale editie Expeditie Wildernis Twente Oost.
In het najaar van 2015 organiseren we vijf speciale expedities voor groepen 5,6,7 of 8 van basisscholen in de gemeente Dinkelland, Losser en Oldenzaal. Deze expedities beginnen bij Natura Docet Wonderryck Twente waar je de natuur van Twente bekijkt door de ogen van de dieren. Daarna ben je te gast op een eeuwenoud landgoed. Hier doen we een spannend en actief bosspel, brouwen we soep en bakken we broodjes boven een zelfgestookt vuur. En het leuke is: voor deze vijf schoolklassen is de expeditie gratis!

Meedoen?
Is dit unieke aanbod iets voor jouw groep? Stuur dan snel een mail naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl en je hoort binnen 1 week of jouw groep geselecteerd is voor de speciale gratis Expeditie Wildernis.

Vermeld de naam van de school en naam, mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon.

Expeditie Wildernis Twente wordt georganiseerd door Natuur en Milieu Overijssel en Natura Docet Wonderryck Twente en is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Twente Oost.