Doe mee met de Duurzame Huizen Route

18 oktober 2016

Doe mee met de Duurzame Huizen Route

fotos-nmf-1-metndhrDenk jij na over het isoleren van je woning, de aanschaf van een warmtepomp, balansventilatie of het realiseren van een nul-op-de-meter woning?  Bezoek dan een duurzaam huis tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 5 en 12 november 2016 openen huiseigenaren in heel Nederland gastvrij hun deuren. Zij delen graag hun kennis en ervaring op het gebied van duurzaam en comfortabel wonen en helpen je graag verder in de zoektocht naar energiezuinig en comfortabel wonen. Allerlei voorbeelden zijn te bekijken. Isolatie, HR++-glas, Nul-op-de-Meterwoningen of zelfs woningen die van het gas af zijn. Wie kan beter vertellen welke voordelen duurzame maatregelen kunnen betekenen dan iemand die zelf alle stappen heeft genomen?

Meer informatie, voorbeelden en ervaringsverhalen vind je op www.duurzamehuizenroute.nl.


Inschrijven

Op de website van de Duurzame Huizen Route is een overzicht te vinden van alle deelnemende huizen in Nederland. De huizen zijn ’s morgens en/of ’s middags te bezoeken. Als bezoeker dien  je vooraf in te schrijven via de website.

Bent u ook trots op de genomen maatregelen bij u thuis? Doe dan mee met de Duurzame Huizen Route en meld je huis aan!

Huiseigenaren die hun huis openstellen en geïnteresseerden die huizen bezoeken, kunnen een leuk weekendje weg winnen in een duurzaam chalet van VeluwsBospark in Putten.