Boompjes voor Beginners: bestel ze snel!

8 februari 2021

Boompjes voor Beginners: bestel ze snel!

Het voorjaar komt eraan en voor iedereen die zin heeft om iets aan het klimaat te doen, is dit een goed moment om boompjes aan te planten! Dit kan nu in eigen tuin door mee te doen aan ‘Boompjes voor Beginners’. Ook als je geen groene vingers hebt!

Boompjes voor Beginners is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties en Landschappen NL als onderdeel van Plan Boom om de komende vier jaar 10 miljoen bomen in heel Nederland te planten. Die bomen helpen tegen de klimaatverandering, omdat ze de hoeveelheid CO2 in de lucht verminderen. Dat is hard nodig, omdat de opwarming van onze aarde nog steeds doorgaat. Ieder boompje maakt ook onze eigen leefomgeving mooier, frisser en gezonder. Niet alleen voor jou, maar ook voor de vogels, vlinders en insecten. Een win-winsituatie dus!

Help het klimaat en doe mee!

Ook jij kunt helpen klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit in Nederland te vergroten. Voor slechts €25 ontvang je drie kleine boompjes bij je thuis: een mispel, een vlier en een gele kornoelje. Die worden niet te groot en passen dus in elke tuin. Ideaal! Bestellen kan alleen nog deze maand. De boompjes worden dan snel bij je thuisbezorgd.

Tags: