Tess Schram

Tess Schram

Toen ik afgelopen Oktober was geland in Nederland na 1 jaar backpacken door Zuid-Amerika had ik maar een doel voor ogen: een baan met impact. Eentje waarin ik mijn passie voor duurzaamheid in kwijt kan. Een baan waarmee ik echt een verschil kan gaan maken. En het liefst in mijn prachtige nieuwe woonplek Friesland. Wat voelt het goed dat ik vertellen dat het is gelukt met mijn rol als Projectleider Circulaire Economie bij FMF en Programmaleider Circulaire Samenleving bij NMF!

Mijn naam is Tess Schram (31 jaar) en ik ben een import Fries. Voor mijn grote reis woonde ik namelijk op de Veluwe en reisde ik dagelijks met de trein op en neer naar mijn baan bij Booking.com in Amsterdam. Naast mijn liefde voor de natuur klopt al jaren mijn hart voor het onderwerp duurzaamheid. Sinds 2020 kan je namelijk mijn ontdekkingstocht naar een duurzaam leven luisteren in de laagdrempelige podcast Tess to Sustainability. Daarnaast zit ik in mijn vrije tijd niet stil, maar kan je mij vinden in de bossen met mijn Australische herder Yuca, kitesurfen op wilde wateren naast met mijn verloofde (jaja), of in de keuken een zalige plantaardige maaltijd in elkaar aan het flansen met een wijntje in de hand.

Mijn mouwen zijn opgestroopt en de energie zit er goed in om onze lineaire economie om te buigen naar een circulaire. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen, dus voel je vrij om mij te berichten voor een (digitale) kop koffie!

Profiel Tess Schram

Tess Schram

Programmaleider Circulaire Samenleving