Annelinde van Wouw

Annelinde van Wouw

Annelinde van Wouw - Natuur en MilieufederatiesSinds januari 2023 ondersteun ik met veel plezier de NMF als officemanager. Wat begon als een opdracht voor vier maanden, bouwt zich steeds meer uit naar een structurele rol. Het is een topteam om mee te werken: bevlogen, enthousiast, gezellig, betrokken, en inhoudelijk sterk. En door mijn groene hart kan ik mij helemaal vinden in de doelstellingen van de NMF. Daar draag ik graag aan bij.

In mijn rol als officemanager ben ik een spin in het web. Dat past mij als een jas. Elke dag is anders. Het ene uur ben ik bezig zalen te regelen voor de NMF Academy en het andere moment ben ik bezig met het maken van afspraken voor de directeur.

Naast deze functie ben ik actief in de ouderenzorg. Ik ondersteun mantelzorgers in hun zorgtaak als zorgcoördinator. In mijn vrije tijd wandel en kampeer ik graag in de bergen of in de Nederlandse bossen en op de heide. Elk jaar maak ik met mijn gezin een huttentocht en sluiten we af met een buitensportweek. Dit is een heerlijke manier om mijzelf weer helemaal op te laden.

Profiel Annelinde van Wouw

Annelinde van Wouw

Officemanager