De Friese Milieu Federatie (FMF) zoekt Senior Communicatie en Marketing adviseur

De FMF inspireert mensen, bedrijven en overheden in de transitie naar een duurzame samenleving en treedt op als aanjager en verbinder. Wij zoeken kansen, creëren mogelijkheden en stimuleren de uitvoering. Onze inzet is er de komende jaren op gericht om handelingsperspectief te bieden voor overheden, bedrijven en inwoners van Fryslân en om hen te begeleiden om de transitie naar een duurzame samenleving mogelijk te maken.

Door het vertrek van onze communicatieadviseur is er ruimte om een vacature te stellen op het gebied van communicatie en marketing.

Wij zoeken iemand die:

• De binding van de FMF met bedrijven, overheden en inwoners van Fryslân die aan de slag gaan of willen gaan met een mooi en duurzaam Fryslân, versterkt;
  • Het merk en de naamsbekendheid onder een groot publiek van de FMF als netwerkorganisatie een impuls geeft;
  • De thematrekkers van de FMF helpt bij het ontwikkelen van nieuwe en uitdagende concepten als het gaat om het bieden van handelingsperpectieven.

Wij zoeken iemand die het volgende in huis heeft:

• Sterk is in het ontwikkelen van nieuwe communicatie- en marketingstrategieën;
  • Ervaring heeft in het opzetten en uitvoeren van (publieks) campagnes;
  • In staat is partijen aan de FMF te binden.

Van hem of haar verwachten we dat hij of zij het volgende kan:

• Strategisch denk- en werkniveau;
  • Concepten kan ontwikkelen en kan operationaliseren naar een praktisch niveau;
  • Kansen signaleert en daar pro-actief naar handelt;
  • Gevoel heeft bij wat er maatschappelijk leeft en speelt;
  • Communicatief sterk is en in staat om mensen aan zich te binden (story telling). Het spreken van de Friese taal is daarbij een pre.

Wij bieden:

• Een afwisselende functie voor 20 uur per week;
  • Een dynamische netwerkorganisatie waarin je met grote mate van zelfstandigheid kunt werken;
  • Een gemotiveerd team dat vastberaden werkt aan een mooi en duurzaam Fryslân;
  • Een tijdelijke aanstelling voor twaalf maanden met uitzicht op verlenging (afhankelijk van acquisitieresultaten en functioneren);
  • Standplaats Leeuwarden.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om te reageren voor 17 december. Gesprekken worden ingepland op donderdag 20 december. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met directeur Hans van der Werf: h.vander.werf@friesemilieufederatie.nl 06-83488188.