De Natuur en Milieufederatie Samen voor mooie en duurzame provincies
Menu
Uitgelichte projecten

Uitgelichte projecten

Iedere Natuur en Milieufederatie draagt met eigen projecten bij aan een mooi en duurzaam Nederland. We zetten er een aantal in de spotlights. Klik op het project voor meer informatie.

Uitgelichte projecten
Goed boeren

In het netwerk ‘Goed Boeren’ brengt de Brabantse Milieufederatie (BMF) twaalf innoverende boeren uit verschillende takken van de landouwsector bij elkaar. Lees meer over het project van de BMF.

CleanCampagne

Clean is een campagne die ondernemers in het MKB stimuleert te verduurzamen om zo het bedrijfsrendement te optimaliseren. Lees meer over dit project van Natuur en Milieufederatie Groningen.

Meet je voetafdruk

Iedereen heeft een stukje van de aarde nodig om te leven. Dit stukje is nodig om bijvoorbeeld je voedsel te verbouwen, je huis te verwarmen, je afval te laten verwerken, je kleding te produceren of naar je werk te reizen. Hoe groot is jouw voetafdruk?

 

Heel Drenthe zoemt

De Natuur en Milieufederatie Drenthe vraagt aandacht voor biodiversiteit in bermen en landbouwgebied. Lees meer over dit project in Drenthe.

Zonnepanelencalculator 2.0

De Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) heeft de zonnepanelencalculator ontwikkeld voor het MKB. De calculator laat ‘kleinverbruikende’ bedrijven de mogelijkheden zien om onder aantrekkelijke voorwaarden (zoals fiscale aftrekposten) zonnepanelen aan te schaffen. Lees meer over dit project van NMU.

Natuur en Milieufederatie Limburg partner in Dubbel Duurzaam Sittard-Geleen

Natuur en Milieufederatie Limburg

De Natuur en Milieufederatie Limburg is samen met de gemeente en de Stichting Huiszorg het project Dubbel Duurzaam gestart in de gemeente Sittard-Geleen. Het project heeft als doel de woningeigenaren in Sittard-Geleen advies te geven op het gebied van energiebesparing en levensloopbestendigheid. Lees meer over het project van de Natuur en Milieufederatie Limburg .

Nationale Postcode Loterij
CBF