De Natuur en Milieufederatie Samen voor mooie en duurzame provincies
Menu
Laat jouw stem horen en #protectwater

Laat jouw stem horen en #protectwater

Water is onze bron van leven – zowel voor de natuur als voor de mens. Van de vrijstromende rivieren die vissen en vogels nodig hebben om te overleven tot het schone water dat bij jou uit de kraan komt.

We hebben jouw stem dringend nodig. Waarom?
Onze rivieren, meren en moerassen worden beschermd door Europese regelgeving. Helaas overweegt de Europese Commissie deze regelgeving af te zwakken. De jarenlange inzet om ons water schoon te krijgen en te herstellen stelt dan niks meer voor. Maar als we met z’n allen laten weten hóe waardevol schone rivieren, meren en moerassen zijn, kunnen we voorkomen dat ons water zijn bescherming verliest.

Stichting de Natuur en Milieufederaties legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We houden je eenmalig op de hoogte over de resultaten van deze actie. Wanneer je hebt aangevinkt dat we je op de hoogte mogen houden van ons werk, campagnes en oproepen, dan zullen we je hierover e-mailen. In elke e-mail zal de mogelijkheid zijn om je af te melden of je voorkeuren aan te passen.

Jouw gegevens zullen worden bewaard voor de duur van de campagne. Deze data mogen worden overgedragen aan de Europese Commissie voor de publieksconsultatie. Door deel te nemen aan deze actie, geef je de Europese Commissie toestemming om jouw reactie anoniem te delen.

Laat jouw stem horen en #protectwater
Nationale Postcode Loterij
CBF