Plan Boom

Plan Boom

Met het project Plan Boom planten we miljoenen bomen in tuinen, bermen, plantsoenen, parken, bedrijventerreinen en in het buitengebied in heel Nederland. Voor en door burgers. Hiermee verkleinen we onze CO2-uitstoot en wordt onze leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. Iedereen kan zelf bijdragen en kan in de eigen woonomgeving daarvan de vruchten plukken.  

Wij bieden hulp bij de zoektocht naar locaties, wettelijke kaders en praktische specificaties met betrekking tot inrichting, beheer, boomkeuze en de organisatie van de aanplant. En bij het bereiken en betrekken van inwoners.

Bezoek de website van Plan Boom

We zijn ontzettend blij dat we 10 miljoen bomen in Nederland kunnen gaan planten. Wil je weten waarom we dit project zo belangrijk vinden? Lees dan de column van onze netwerkdirecteur, Annie van de Pas.

Partners

De Natuur en Milieufederaties werken in dit project samen met LandschappenNL, Stichting wAarde, Duurzaam Den Haag, De Gezonde Stad, Rotterdams Milieucentrum en LSA bewoners. Plan Boom wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

 

Tags:

Meer weten over Plan Boom?