Wat is jouw groene visioen voor Overijssel?

9 november 2016

Wat is jouw groene visioen voor Overijssel?

Beleidsmakers en praktische doeners zijn belangrijk om van Overijssel een mooie en duurzame provincie te maken. Maar veel prachtige natuur-, milieu- of duurzaamheidsprojecten kwamen voort uit een droom of visioen. Natuur en Milieu Overijssel is daarom op zoek naar dromers en visionairs. Ben jij een groene visionair of ken je er een, laat het ons weten. De mooiste droom zetten wij in de spotlights en ontvangt 250 euro.

Iedere vrijwilliger die een droom heeft voor het behouden of bevorderen van natuur en milieu in Overijssel, of deze al (deels) heeft verwezenlijkt komt in aanmerking. De initiatieven moeten ambitieus, creatief en inspirerend zijn, maar ook uitvoerbaar. Bekijk hier de precieze voorwaarden (pdf). De winnaar ontvangt € 250 en een mooie uitwerking van de droom door onze grafisch medewerker. We nodigen alle visionairs van harte uit om initiatieven, van jezelf of van anderen, aan te melden. Je kan dus ook iemand uit je  eigen organisatie voordragen.

Informatie
Aanmelden kan tot vrijdag 16 december. Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier. Uit de kandidaten kiest Natuur en Milieu Overijssel de Groene Visionair van Overijssel 2016. Deze wordt bekendgemaakt op 22 december. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Adema, adema@natuurenmilieuoverijssel.nl of telefoon (038) 4250960.