Steun het klimaat, plant een boom! Pakket Boompjes voor beginners verkrijgbaar bij Plan Boom

14 oktober 2021

Steun het klimaat, plant een boom! Pakket Boompjes voor beginners verkrijgbaar bij Plan Boom

Heb je geen groene vingers, maar wel zin om je tuin op te vrolijken? Bestel dan het super makkelijke Boompjes voor beginners-pakket. Dat is niet alleen voor mooi voor jezelf, maar zo help je ook vogels en insecten. Win-win dus.

Het pakket is online verkrijgbaar bij Plan Boom en geschikt voor iedere tuin.

Ik wil een pakket bestellen

Wat zit er in het pakket?

Voor 25,00 euro ontvang je drie boompjes: de Veldesdoorn, Sporkehout en Gele Kornoelje. Ze zijn duurzaam gekweekt en ieder ongeveer 40 centimeter hoog als je ze ontvangt. Daarnaast ontvang je een plantinstructie en een setje toffe milestonekaarten. De boompjes kunnen gepland worden vanaf midden november. Het pakket is nu al te bestellen en wordt gratis bij je thuisbezorgd in november.

Waarom meedoen?

  • Je helpt vogels, insecten en vlinders
  • Je helpt klimaatverandering tegen te gaan
  • Je krijgt een leuke set milestonekaarten
  • Makkelijk en gratis thuisbezorgd

14 oktober 2021

Waarom hebben we deze pakketten?

Plan Boom wil iedereen de mogelijkheid bieden om mee te doen aan vergroening van tuinen en parken. Van individuele bewoners tot gemeenten en bedrijven: de boompjespakketten zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk een boom in zijn of haar omgeving kan planten. Zo krijgen we heel Nederland op een toegankelijke manier een stukje groener.

Kortingscode via de Nationale Postcode Loterij

Doe je mee aan de Nationale Postcode Loterij? Dan is het pakket nòg voordeliger. In je Voordeelagenda vind je namelijk een actiecode waarmee je 2,50 euro korting krijgt op het pakket.

Tags: