Kruiwagenmars door Den Haag 12 oktober

6 oktober 2022

Kruiwagenmars door Den Haag 12 oktober

We hebben te maken met veel uitdagingen: CO2, stikstof, water, klimaat en gezondheid. Oplossingen voor deze uitdagingen komen samen in de bodem. Als we de levende bodem centraal stellen lossen we ze allemaal werkenderwijs en gelijktijdig op. Dat kan binnen 5 tot 7 jaar, waarmee we de doelstellingen voor 2030 halen!

Op 12 oktober lopen we met kruiwagens uit heel Nederland door Den Haag om deze boodschap over te brengen. Daar laten we zien dat we dit SAMEN willen: boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders. En dat het dus kan binnen 5 tot 7 jaar en vóór 2030.

Haal je kruiwagen uit de schuur

We roepen boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders op om mee te doen. Aanmelden kan via www.kruiwagenmars.nl. En heb je geen kruiwagen? Ook zonder een kruiwagen kun je meedoen of de actie ondersteunen.

Burgerinitiatief

De kruiwagenmars is een initiatief van de Stichting Symphony of Soils, een burgerinitiatief van professionals die zich inzetten voor de bodem. Vele organisaties werken mee aan de actie. Het programma wordt komende week bekend gemaakt.

Doe mee met de actie