Financiën voor jouw initiatief met Oranje Fonds Collecte

10 februari 2016

Financiën voor jouw initiatief met Oranje Fonds Collecte

GA_NM_werkdag
Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in Nederland met geld en met acties als NLdoet en Burendag. Zij merken dat het voor lokale vrijwilligersgroepen steeds lastiger wordt het hoofd boven water te houden. En om hun activiteiten voort te zetten. Daarom organiseert het Oranje Fonds van 17 t/m 21 mei 2016 een collecte voor én door sociale organisaties. Doet jouw initiatief ook mee?

Deelnemende stichtingen en verenigingen ontvangen de helft van hun opbrengst en besteden dit aan hun eigen initiatief. Het Oranje Fonds besteedt de andere helft aan sociale organisaties in de provincie waar is gecollecteerd. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen besteed aan sociale initiatieven. Al het geld wordt besteed, al het geld blijft dichtbij.

Waarom meedoen?

  • Met een beetje inzet levert het je organisatie een leuk bedrag op voor bijvoorbeeld extra activiteiten;
  • Het is een perfecte gelegenheid om je organisatie bekend(er) te maken in de buurt;
  • Collecteren is een leuke teambuildings-activiteit!;
  • Het Oranje Fonds regelt alle logistieke zaken als een vergunning, materialen en geldverkeer.

Wat kun je doen?

Vragen?
Lees antwoorden op veelgestelde vragen. Je  kunt het Oranje Fonds bereiken via collecte@oranjefonds.nl of bellen met Lisanne de Keijzer, 030-2339367.