Al 25 jaar samen impact

22 december 2022

Al 25 jaar samen impact

De Natuur en Milieufederaties mogen al 25 jaar lang rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij. Met deze steun zetten wij ons in voor mooie en duurzame provincies samen met 1.200 lokale initiatieven. De impact die we hiermee realiseren was niet mogelijk geweest zonder de financiële steun. Vandaar dat we de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers willen bedanken voor 25 jaar samenwerking!

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Sinds 1996 horen we bij de goede doelen die op een jaarlijkse bijdrage mogen rekenen.

Steun voor lokale en landelijke projecten

Wij zijn de Postcode Loterij en alle deelnemers enorm dankbaar voor hun bijdrage. Met deze hulp kunnen wij in de 12 provincies veel lokale projecten realiseren, maar ook landelijke projecten zoals Energietuinen en Plan Boom (zie video hierboven).

Over de Postcode Loterij
Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Wij en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Netwerkdirecteur Annie van de Pas verraste het team van de Postcode Loterij vandaag op hun kantoor.
Tags:

Benieuwd welke goede doelen de Postcode Loterij nog meer steunt?